FluOH šŸ’›

Bijgewerkt: 27 nov 2019

Het FluOH-gele signaal in de vorm van een bandana of lint dat aangeeft dat jouw hond ruimte nodig heeft.


Sommige honden vinden het niet fijn als ze benaderd worden door andere honden of mensen. De redenen daarvoor kunnen erg uiteenlopend zijn, maar er is maar Ć©Ć©n manier om hen als buitenstaander te helpen: afstand houden. Benader een hond met het FluOH-signaal niet.


Nala met FluOH-bandana

Wist je dat honden vaak uit onzekerheid naar andere honden of mensen blaffen? Uit angst dat de andere hond of persoon dichterbij zou komen, stelt de hond zich zo stoer mogelijk op. Door vervaarlijk te gaan blaffen probeert hij zo al bluffend te voorkomen dat de hond of persoon dichterbij komt. Dit wil zeggen dat deze honden enorm veel stress hebben wanneer zijn of haar ruimte niet gerespecteerd wordt. Geef elke hond de ruimte die hij verdient.


De enige echte FluOH-bandana kan je bestellen via deze link. Met de aankoop van een bandana steun je het FluOH-project. Zo kunnen we meer mensen bereiken en meer honden helpen!


FluOH-lintjes bij PawfriendNaast de FluOH-bandana stellen we ook lintjes ter beschikking. Het FluOH-lint is te verkrijgen via Pawfriend. We bieden het lint gratis aan, maar een vrije bijdrage is meer dan welkom om het project te steunen.


FluOH kan je zowel gebruiken als permanente oplossing voor honden die misschien altijd wat onzeker zullen zijn, maar is eveneens geschikt voor tijdelijk gebruik. Hieronder een idee van in welke situatie's FluOH een oplossing kan bieden.

Wil je nog meer weten over FluOH? Klik op deze link!


Wil je het volledige verhaal van Nala lezen? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Monsieur Gustave!


181 keer bekeken0 reacties

Pawfriend - Sarina Maerten - Sint-Livinusstraat 82 - 8906 Elverdinge (Ieper) - 0495 66 02 76 - info@pawfriend.be

Ā© Pawfriend 2020

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle