top of page

PUPPYGEWENNING

Bij Pawfriend kan uw puppy genieten van een eerste goedkopere kennismakingsbehandeling. De kostprijs van de puppygewenning start vanaf € 25. Aan de hand van deze behandeling zal uw lieverd al vroeg gesocialiseerd worden met de geuren, geluiden en gebruiken in een trimsalon. 

 

Begin alvast zo vroeg mogelijk met de vachtverzorging van uw kleine lieveling en laat je vooral niet te snel omkopen door je pup met zijn gejammer of gebijt in de borstel want borstelen doet géén pijn. Op deze manier accepteert uw pup het borstelen gemakkelijker. Neem daarbij rustig de tijd en maak er een vast ritueel van met steeds een leuke beloning achteraf. 

PuppyNala.jpeg

Tijdens de puppygewenning laten we de pup kort even rondsnuffelen in het salon om zijn/haar eerste indrukken op te doen. Nadien gaan we samen stap voor stap elke handeling in het trimsalon overlopen op het tempo van de pup. Verder geef ik u nog graag tal van tips mee in verband met de vachtverzorging van uw hondje zodat het trimmen in de toekomst stressvrij kan verlopen.

 

Een eerste kennismaking in het trimsalon gebeurt liefst voordat de socialisatieperiode voorbij. Wordt dit niet gedaan, dan bestaat de mogelijkheid dat uw hondje moeilijker te behandelen is en blijft voor de rest van zijn/haar levensjaren.

 

Uiteraard is de puppy met 1 sessie niet volledig gesocialiseerd in het trimsalon, daarom is een tweede puppybezoekje aan te raden. Prijzen van deze behandelingen kunt u terugvinden in mijn prijslijst die te downloaden is op deze pagina.

 

Wenst u een afspraak of heeft u een vraag? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina.

bottom of page